Käyttökokemuksia

Uskon, että pääsen eroon unilääkkeistäni kokonaan
"Olen nyt kuunnellut Teiltä saamiani äänitteitä säännöllisesti. Niillä on ollut erittäin suuri osuus lääkkeiden vähentämisessä. Tunnen oloni väsyneeksi ja rennoksi sekä positiiviseksi. Uskon, että näillä äänitteillä pystyn irtautumaan kokonaan lääkkeistä. Voinko suositella näitä äänitteitä tuttavilleni? Vielä tuhannet kiitokset siitä, että annoitte mahdollisuuden kuunnella todella tehokkaita äänitteitä." 

- Tammela
 

Olen rennompi ja yöuneni on syventynyt
"Käytössäni on ollut joitakin Ilkka Härkösen tuottamia rentoutusäänitteitä. Sairauteni vuoksi unen saanti ja sen laatu ovat olleet pitkään epätasapainossa. Kuunneltuani äänitteitä säännöllisesti olen huomannut rentoutumisen niiden avulla onnistuvan hyvin ja yöunenkin syventyneen äänitteiden käytön myötä. Käyttökertojen myötä olen jopa huomannut niiden tehon lisääntyvän. Positiivisen ajattelun valmius on sekin lisääntynyt huomattavasti."

- Heidi
 

Nukun jo seitsemän tuntia yhtäjaksoisesti
"Kiitos Ilkka! Olen tosi iloinen ja innostunut äänitteistäsi. Olen kuunnellut niitä joitakin jo useamman kerran. Kuunteleminen on parantanut jo untani. Nukuin viime ja edellisenä yönä jo yhtäjaksoisesti 7 tuntia. Kiitos ohjeistasi. Jatkan harjoituksia. Terveisin innostunut oppilaasi."

- Kirsti


Seitsemän ottelua oli ilman yhtään maaliin päästöä
"Aloitin urheilusuoritusta parantavien äänitteiden kuuntelun ihan uteliaisuudesta. Kuunneltuani, minulle jäi hyvä fiilis ja olo, että olen hyvin keskittynyt ja valmistautunut otteluihin. Suurin vaikutus oli rentoutumisessa ennen ottelua ja tulevan pelitapahtuman mielessäkäynnin helppous. Peliin oli helpompi mennä.

Kuuntelin äänitteitä aina ennen otteluita, kun se oli mahdollista, yleensä iltapäivälevolla, noin kuusi tuntia ennen ottelua. Menetelmä toimii ja sopii urheilijalle, joka haluaa käydä tarkkaan oman suorituksensa läpi ennen urheilusuoritustaan." 

- Mikko Kaven, Tampere United, maalivahti