Työhyvinvoinnin edistäminen

Tiesitkö, että yhden henkilön eläköitymisen siirtyminen vuoden myöhemmäksi, säästää yritykselle n.12000 euroa?
 
Työelämässä ihmisen arvoa mitataan suorituksilla ja tuloksilla. Mikään saavutettu menestys ei enää tunnu riittävän ja tiukassa kilpailutilanteessa selviytyäksemme haluamme saavuttaa yhä enemmän ja yhä nopeammin.
 
Parempiin suorituksiin yltäminen yhä pienemmillä resursseilla on johtanut työikäiset tilanteeseen, jossa on pakko onnistua, jaksaa ja tehdä koko ajan enemmän ja enemmän.
 
Työhyvinvoinnin parantaminen tuo työyhteisöön tuottavuuden kasvun lisäksi myös muita merkittäviä hyötyjä. Näistä tärkeimpiä ovat henkilöstön jaksamisen ja yhteistyön sujuvuuden paraneminen, terveyden ylläpitäminen sekä stressin ja sen seurauksien väheneminen.
 
 
Henkilöstölle avaimia jaksamiseen

Valmennukseen sisältyy 3-5 lähivalmennuspäivää sekä hyvinvointiäänitteitä, joiden pääteemat ovat paineenhallinta, omanarvontunto ja uni. 

 
Äänitteitä kuuntelemalla parannetaan stressaavien tilanteiden aiheuttamien reaktioiden hallintaa ja nostetaan luovuus, työteho ja jaksaminen uudelle tasolle. 
 
 
Lisätietokyselyt ja tilaukset yhteydenottolomakkeen kautta.
 
Huomaathan! Voit myös itsenäisesti edistää omaa työhyvinvointiasi ja tilata hyvinvointiäänitteet ja kuunteluohjeet valmiina pakettina verkkokaupasta.