Eroon pelkojen aiheuttamista rajoitteista

Pelko on tunnetila, joka ohjaa ja hyvin usein myös rajoittaa elämää. Se voi olla täysin irrationaalista ja usein se liittyy johonkin varhaislapsuutemme kokemukseen. Aikuisena tuo pelko aktivoituu tietyissä tilanteissa ja välttämättä ihminen ei edes tiedä, mistä tuo pelko on peräisin tai mikä pelon aiheuttaa. Et ole pelkosi kanssa yksin, käytännössä kaikki ihmiset pelkäävät jotain. Silloin, kun pelko ja ahdistus vaikuttavat elämäämme häiritsevästi, on aika tarttua härkää sarvista ja tehdä asialle jotain.
Hyvä uutinen on, että pelkojaan voi työstää ja lieventää ja sitä kautta päästä eroon pelon tuomasta ahdistuksesta ja niiden aiheuttamista elämänrajoitteista.

 

Pelko-, ahdistus- ja paniikkikohtaukset voi saada hallintaan


Oman henkisen kasvun kautta peloista aiheutuvia elämänrajoitteita voi lieventää ja peloistaan voi vähitellen päästää irti. Tähän tarkoitukseen kehittämäni lempeä, tuettu itsehoitomenetelmä vaatii sinulta ainoastaan sitoutumista tähän prosessiin. Menetelmäni avulla jo lukemattomat ihmiset ovat löytäneet avun omiin pelko- ja ahdistustiloihinsa.

Verkkokaupasta löydät itsehoitoäänitteitä yleisimpiin pelkoa aiheuttaviin tilanteisiin, kuten lentämiseen ja hammaslääkärillä käyntiin. Olen myös tehnyt yleisen pelkoa, ahdistusta ja paniikkikohtauksia lievittävän äänitteen, joka yhdessä symboliharjoitteiden kanssa opettaa sinua ottamaan mielesi voimavaroja käyttöön ja käsittelemään pelko- ja paniikkitiloja.